Alumni okupljanje u Podgorici

by OMSA Archive | October 29, 2020

*Napomena: Broj mjesta je ograničen, u skladu sa važećim mjerama.

Klub alumnista OCSI je grupa u okviru Organizacije koja okuplja mlade profesionalce iz Crne Gore, koji su dio ili cijele svoje studije završili u inostranstvu, bili su članovi Organizacije, a danas žive u zemlji ili u inostranstvu. Iako Klub prvenstveno čine bivši aktivni članovi Organizacije, naše članstvo je otvoreno svim bivšim studentima iz Crne Gore koji su studirali u inostranstvu, bez obzira na program, dužinu trajanja studija ili godinu studiranja.

Pored uspostavljanja snažne alumni mreže u zemlji i inostranstvu, i izgradnje partnerstava sa relevantnim akterima na svim nivoima i u svim zemljama, naša glavna misija je da povežemo i kreiramo mrežu mladih profesionalaca, bivših crnogorskih studenata u inostranstvu koji su, ili nijesu, bili članovi Organizacije, u cilju međusobnog stvaranja i održavanja kontakata, i saradnje.

Prvo okupljanje u Crnoj Gori

Ovim putem želimo da vas obavijestimo da Klub alumnista OCSI zvanično počinje sa radom. Takođe, želimo da najavimo da će se prvo okupljanje Kluba alumnista održati 7. novembra 2020.godine u 20.30h u Podgorici. Ovim okupljanjem započinjemo niz planiranih aktivnosti čija je misija povezivanje i kreiranje mreža mladih profesionalaca, bivših crnogorskih studenata u inostranstvu!

Takođe, želimo da napomenemo, da će se okupljanje održati u skladu sa u skladu sa preporukama i mjerama Instituta za javno zdravlje i Nacionalnog koordinacionog tijela.

Način prijave

Ukoliko  želite da učestvujete na okupljanju, molimo Vas da svoje učešće potvrdite putem [um_loggedin show_lock=yes lock_text="Sadržaj mogu vidjeti samo registrovani članovi i alumnisti Organizacije. Registruj se"]ovog linka ili slanjem maila potvrde na info@omsa.me najkasnije do 05.11.2020. u 23.59h. Tačna lokacija okupljanja će biti naknadno iskomunicirana svima koji su potvrdili svoje prisustvo. [/um_loggedin]