Klub alumnista počeo sa radom

by OMSA Archive | November 9, 2020

Klub alumnista OCSI je grupa u okviru Organizacije koja okuplja ljude iz Crne Gore koji su dio ili cijele svoje studije završili u inostranstvu, bili su članovi Organizacije, a danas su mladi profesionalci u zemlji ili u inostranstvu. Iako Klub prvenstveno čine bivši aktivni članovi Organizacije, naše članstvo je otvoreno svim bivšim studentima iz Crne Gore koji su studirali vani, bez obzira na program, dužinu trajanja studija ili godinu studiranja!

Pored uspostavljanja snažne alumni mreže u zemlji i inostranstvu, i izgradnje partnerstava sa relevantnim akterima na svim nivoima i u svim zemljama, naša glavna misija je da povežemo i kreiramo mrežu mladih profesionalaca, bivših crnogorskih studenata u inostranstvu koji su, ili nijesu, bili članovi Organizacije u cilju međusobnog stvaranja i održavanja kontakata i saradnje.

Naše aktivnosti su usmjerene na okupljanje alumnista u Crnoj Gori i van nje, pružanje podrške inicijativama pokrenutim od strane aktivnog članstva OCSI, implementaciji projekata ukoliko je taj projekat ili njegovi određeni aspekat vezan za sferu djelovanja alumniste/kinje, i pružanje određenog tipa servisa članovima Organizacije u smislu eksterne ekspertize na projektima ili nekog drugog oblika saradnje.

U subotu, 07. novembra organizovano je prvo okupljanje Kluba alumnista, na kojem je ukratko predstavljen plan rada i aktivnosti za budući period. Koordinatori Kluba alumnista su Andrej Nedović i Marija Raspopović, a za predstavnika Kluba alumnista u Upravnom odboru Organizacije, izabran je Andrej Nedović.

Ukoliko i Vi želite da se pridružite Klubu alumnista, molimo Vas da se registrujete ovdje.