Konsultacije o studiranju u inostranstvu

by OMSA Archive | August 1, 2017

U okviru saradnje Organizacije crnogorskih studenata u inostranstvu (OCSI) sa Unijom srednjoškolaca Crne Gore, u petak, 4. avgusta sa početkom u 16h u sali br. 2 Omladinskog centra u Podgorici, biće organizovane konsultacije članova OCSI na temu studiranja u inostranstvu.

Predavanje će biti održano u okviru projekta „Koordinacija radom Omladinskog centra“, koji je finansijski podržan od strane Ministarstva sporta Crne Gore.

Zainteresovani će imati priliku da saznaju više o aplikacionim procesima, konkretnim obrazovnim usmjerenjima, kao i mogućnostima za studiranje u više od 10 zemalja svijeta.

Ova aktivnost predstavlja nastavak saradnje između Unije srednjoškolaca Crne Gore i OCSI, započete koorganizacijom aktivnosti „Zajedno pravimo krug“, 17. jula na Cetinju, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za kulturu, sport i mlade Prijestonice Cetinje. Prostorije Omladinskog centra, koji je otvoren u februaru ove godine, nalaze se na Trgu Nikole Kovačevića br. 13 u Podgorici. Kako je broj mjesta ograničen, organizatori mole sve zainteresovane da se prijave slanjem mejla na omladinskicentarpg@gmail.com najkasnije do četvrtka u 20h.