Ljetnja Skupština 2021

by OMSA Archive | August 8, 2021

Sjednica Ljetnje Skupštine 2021 organizovana je 31.8. 2021. u hibridnom obliku- u Podgorici, u NEST Coworking-u, i online, putem Zoom-a, kao tradicionalni vid okupljanja članova i alumnista OCSI. Sjednicom su ko-predsjedavale članice Upravnog odbora, Kristina Đenđinović i Nina Čabarkapa.

U uvodnim obraćanjima, prisutnima su se obratili Katarina Gačević, Generalna sekretarka OCSI, kao i Kristina Đenđinović, ispred Upravnog odbora i Aleksandar Jaćimović, ispred Borda povjerenika.

U svom izlaganju, Generalna sekretarka dala je osvrt o progresu implementacije Strategije razvoja OCSI, usvojene na sjednici 2020, nakon čeka su predstavnici Upravnog odbora i Borda povjerenika dali svoj uvid u istu.

Predstavljene su i strukture OCSI, gdje su predstavnici lokalnih zajednica, tematskih oblasti, Kluba Alumnista i Naučne mreže predstavili rezultate svog djelovanja u proteklih godinu dana.

Na sjednici je bio predstavljen i Izvještaj o radu za prethodnu godinu, kao i nacrt izmjena i dopuna Poslovnika o radu Skupštine. Održani su i izbori za novog Predsjednika/cu Skupštine OCSI, pri čemu je Anđela Kovačević povrđena kao nova Predsjednica Skupštine OCSI.

Tabela sa pregledom glasova na sjednici Ljetnje Skupštine, dostupna je ispod.

Sadržaj mogu gledati samo registrovani članovi organizacije. Niste član? Registrujte se.