Ljetnja Skupština 2021

by OMSA Archive | August 8, 2021

Sjednica Ljetnje Skupštine 2021 organizovana je 31.8. 2021. u hibridnom obliku- u Podgorici, u NEST Coworking-u, i online, putem Zoom-a, kao tradicionalni vid okupljanja članova i alumnista OCSI. Sjednicom su ko-predsjedavale članice Upravnog odbora, Kristina Đenđinović i Nina Čabarkapa.

U uvodnim obraćanjima, prisutnima su se obratili Katarina Gačević, Generalna sekretarka OCSI, kao i Kristina Đenđinović, ispred Upravnog odbora i Aleksandar Jaćimović, ispred Borda povjerenika.

U svom izlaganju, Generalna sekretarka dala je osvrt o progresu implementacije Strategije razvoja OCSI, usvojene na sjednici 2020, nakon čeka su predstavnici Upravnog odbora i Borda povjerenika dali svoj uvid u istu.

Predstavljene su i strukture OCSI, gdje su predstavnici lokalnih zajednica, tematskih oblasti, Kluba Alumnista i Naučne mreže predstavili rezultate svog djelovanja u proteklih godinu dana.

Na sjednici je bio predstavljen i Izvještaj o radu za prethodnu godinu, kao i nacrt izmjena i dopuna Poslovnika o radu Skupštine. Održani su i izbori za novog Predsjednika/cu Skupštine OCSI, pri čemu je Anđela Kovačević povrđena kao nova Predsjednica Skupštine OCSI.

Tabela sa pregledom glasova na sjednici Ljetnje Skupštine, dostupna je ispod.

[um_loggedin show_lock=yes lock_text="Sadržaj mogu gledati samo registrovani članovi organizacije. Niste član? Registruj se"]

Tabela

Konstatujemo da je:

  1. Usvojen izvještaj o dosadašnjoj implementaciji Strategije razvoja OCSI
  2. Usvojen izvještaj o radu OCSI za 2019/2020
  3. Anđela Kovačević potvrđena za Predsjednicu Skupštine OCSI
  4. Usvojene izmjene i dopune Poslovnika o radu Skupštine

Za više informacije, pišite nam na: info@omsa.me[/um_loggedin]