Meet Us In 2016

by OMSA Archive | May 11, 2016

MEET US IN 2016
Još jedan MeetUsIn projekat je održan u ! Studenti su imali prilike da se bolje upoznaju.


Okupljanje crnogorskih studenata u Rimu, održano u mjestu Piazza Trilussa.
https://omsa.me/images/MeetusinRome.jpg

Meet us in Macedonia Događaj je održan u parku Gazi Baba, gdje su novi studenti imali priliku da se upoznaju sa članovima OMSA i samim ciljevima Organizacije . U sklopu ovog događaja nedelju dana ranije CSI populacija u Makedoniji propratila je izložbu studenata Međunarodnog Balkanskog Univerziteta.

Održan Meet us in Italy (Bolonja) u mjestu Parco del Cavaticcio.

https://omsa.me/images/MeetusinBologna.png

u Ambasadi Crne Gore u Makedoniji održan prijem za crnogorske studente u ovoj bivšoj jugoslovenskoj republici. Naši studenti su sa Nj.E, ambasadorom Predragom Mitrovićem, podijelili ključna zapažanja crnogorskih studenata u Makedoniji, kao i mogućnosti buduće saradnje.
https://omsa.me/images/Prijem-studenata-u-Ambasadi-CG---Makedonija.jpg

MeetUsIn London ▶ neformalno okupljanje crnogorskih studenata organizovano je u Royal Oak pabu. Ovo je bila prilika da se novi studenti u Ujedinjenom Kraljevstvu bolje upoznaju, i tako razviju našu mrežu.
https://omsa.me/images/MeetUsInLondon.png

Događaj Meet us in Moscow, održan u Ismailovskom kremlju. Prisutni su ispratili praznik uz numere izvođene kaver bendovima poput «Синатра Бэнд», «Rock’n Lora», «2050» и «Дилижанс Бэнд». Ovo je bila prilika da se studenti u Moskvi međusobno upoznaju, kao i da se upoznaju sa radom OMSA i tako razviju našu postojanu mrežu.

https://omsa.me/images/MeetUsInMoscow.png