Mentorski program RADAR: treća generacija- prijave otvorene!

by OMSA Archive | July 17, 2021

OCSI otvara konkurs za treću generaciju polaznika programa RADAR. RADAR je program koji povezuje tek svršene crnogorske studente, koji su u potrazi za poslom, sa crnogorskim profesionalcima školovanim u inostranstvu, koji svojim radnim iskustvom, idejama, kontaktima i savjetima mogu da im pomognu u lakšoj, bržoj i boljoj integraciji na tržište rada.

Ovog puta, u potrazi smo za 30 polaznika, koji su svoje studije završili u Crnoj Gori ili u inostranstvu. Polaznici će, kroz ovaj program, dobiti besplatnu individualnu podršku od mentora/ki iz oblasti njihovog interesovanja, koji će biti tu sa željom da im pomognu. Naši alumnisti, koji su stekli iskustvo u struci, će pomagati studentima kroz rad na aplikacionim resursima (CV, motivaciono pismo), pripremi za intevjue i služiti kao kompas koji, kroz svoja iskustva i poznanstva, usmjerava studente i čini njihov prijavni proces efektnijim i efikasnijim.

Mentori imaju različita obrazovna i profesionalna iskustva: završene studije i rad u Crnoj Gori i inostranstvu, rad u većim i manjim firmama, i profesionalci su u oblastima od prodaje i marketinga do hardver inženjerstva.

Za program se možete prijaviti putem sljedećeg formulara i to najkasnije do 01.08.2021. u 23.59h CET.

Aktivnosti u sklopu programa su predviđene da započnu početkom septembra i trajaće do novembra.

Nakon ispunjene prijave, javićemo vam se sa informacijama vezanim za naredne korake.

Ova generacija programa, finansijski je podržana od strane WBAA- Western Balkans Alumni Association.

Za sva dodatna pitanja, možete nam se obratiti na info@omsa.me.