MEOH 2013

by OMSA Archive | October 12, 2013

Montenegro Embassies - Open House

https://omsa.me/images/baner%20all%20around%20me.jpg

Organizacija crnogorskih studenata u inostranstvu (OCSI) i Ministarstvo vanjskih poslova i evropskih integracija (MVPEI) će 10. maja organizovati prvi Montenegro Embassies – Open House događaj, u 10 crnogorskih diplomatsko-konzularnih predstavništava širom Evrope i u Turksoj, sa sloganom “All around ME”.  

Događaj ima za cilj da okupi crnogorske studente koji studiraju u datoj državi, trenutne i potencijalne buduće članove OCSI, da se upoznaju međusobno i da stupe u kontakt sa crnogorskim diplomatsko-konzularnim predstavnistvima i bivšim studentima koji i dalje žive u toj državi.

Događaji će se organizovati u ambasadama u Ankari, Beču, Berlinu, Briselu, Budimpešti, Londonu, Ljubljani, Moskvi, Parizu i Rimu. Informacije o vremenima održavanja individualnih događaja će biti naknadno objavljene.

Pozivamo sve zainteresovane student i alumnije, da se pridruže događajima i da tako doprenisu stvaranju aktivne CSI mreže.

Potvrdjena vremena održavanja događaja:

Ankara - 17h
Beč - 16 h
Berlin - 17h
Brisel - 17h
Budimpešta - 17h
London - 15h
Ljubljana - 16h
Moskva - 11h
Rim - 10h

*Postovani, sa zaljenjem obavjestavamo da je dogadjaj u Parizu odlozen za par nedelja kako bi se CSI van Pariza mogli organizovati i takodje prisustvovati eventu. Vrijeme i datum novog okupljanja u Parizu bice objavljeno tokom iduce nedelje.