Najava sjednice Skupštine OCSI 2021 i neformalnog okupljanja članova i alumnista

by OMSA Archive | July 28, 2021

Obavještavamo sve članove i alumniste da će se sjednica Skupštine OCSI 2021 održati 31.07. sa početkom u 17.00h CET. Sjednica će se održati u hibridnom formatu, uživo u Podgorici, u crvenoj sali, u zgradi Skupštine Glavnog grada kao i online, putem Zoom-a. Sjednici možete pristupiti online putem sljedećeg link-a.

Salu i potrebnu tehničku opremu za održavanje sjednice obezbjedila je Kancelarija za mlade Glavnog grada.

Na sjednici Skupštine pravo glasa imaju samo već unaprijed određeni delegati lokalnih zajednica i Kluba alumnista. Svi ostali registrovani članovi i alumnisti mogu prisustvovati sjednici, i uzeti riječ na istoj, ukoliko žele, ali bez prava glasa.

Svim članovima će prateći materijal biti dostavljen uz agendu, prije same sjednice, uz sve ostale potrebne informacije.

Nakon sjednice Skupštine, biće organizovano neformalno okupljanje za sve članove i alumniste. Radujemo se susretu i nadamo se da ćete biti u prilici da dođete na događaj kako bi sa vama podijelili nove i uzbudljive aktivnosti koje planiramo u budućnosti, kao i kako bismo proslavili one već uspješno odrađene.

Za učešće na sjednici i dolazak na okupljanje se možete prijaviti putem sljedećeg formulara. Prijave su otvorene do četvrtka, 29.07. u 12.00h.

Dobrodošli!