OMSA LETNJA SKUPŠTINA I LJETNJE OKUPLJANJE 2022

by OMSA Archive | August 19, 2022

Dragi članovi i članice, dragi alumnisti,

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na ovogodišnju Ljetnju Skupštinu 2022 koja će se održati u subotu, 27. 08. u Podgorici, u hibridnom formatu.

Skupština OCSI je najviši organ odlučivanja unutar organizacije i zasijeda jednom godišnje (redovno). Ovom prilikom članstvo će predstavljati delegati lokalnih zajednica i Kluba alumnista, koji su izabrani od strane članstva u prethodnom periodu. Oni će tokom sjednice, između ostalog, izglasati i novog Predsjednika/cu Skupštine, kao i dati svoje mišljenje na nekoliko važnih dokumenata. Prateći materijal će biti dostavljen uz agendu, prije same sjednice, uz sve ostale potrebne informacije.

Ukoliko na ovogodišnjoj sjednici niste jedan/a od delegata, a želite da prisustvujete istoj, molimo vas da popunite sljedeći formular- https://forms.gle/3cLZrEg27vf9gmDNA

Tskođe, tradicionalno OMSA Ljetnje okupljanje će se održati u nedelju 28. 08. 2022. Ovoga puta, OMSA organizuje izlet do Ski centra Kolašin 1600. Planiran je cjelodnevni izlet, koji uključuje ručak, vožnju žičarom i aktivnosti poput paintball-a i streličarstva. U ponudi je nekoliko paketa, u zavisnosti od izbora ručka. OCSI će pokriti troškove prevoza, a više o izboru paketa možete pročitati ovdje.

Ukoliko želite da prisustvujete okupljanju, molimo vas da do subote, 27.08. u 12h popunite sljedeći formular- https://forms.gle/6PKg2WJ7HjVAc8FJ8

Dobrodošli!

Vaš OCSI tim