Otvoreni dani nauka 2017

by OMSA Archive | October 12, 2017

OCSI je i ove godine partner Ministarstvu nauke u organizaciji aktivnosti u okviru festivala „Otvoreni dani nauke 2017.". Kao jednom od partnera za ovaj događaj, vaše učešće i podrška su nam veoma važni i nadamo se da ćemo se družiti 10. i 11. oktobra u prostorijama Omladinskog centra u Podgorici. Za sva potencijalna pitanja se možete obratiti Mariji Sinđić (marijasindjic@yahoo.com), koordinatorki projekta u okviru OCSI. 

Otvoreni dani nauke 2017. traju od 9.-11. oktobra, a OCSI je uključena u organizaciju dijela programa pod nazivom „Revija istraživačkih projekata srednjoškolaca i studenata". Ovaj dio programa je namijenjen učenicima srednjih škola i studentima koji žele da predstave svoje istraživačke projekte široj publici u Crnoj Gori. OCSI je prvenstveno uključena u proces odabira projekata koji će biti predstavljeni na događaju, i to putem saradnje sa alumnistima koji su naši članovi i ujedno stručnjaci u svojim profesijama. Revija istraživačkih projekata će se održati 10. i 11. oktobra, u prostorijama Omladinskog centra u Podgorici. 

OCSI je takođe zadužena za organizaciju i moderiranje samog programa i prezentacija tokom oba dana koja su predviđena za ovaj događaj. Učenici i studenti će predstaviti po 20 najboljih istraživačkih projekata tokom ta dva dana u vidu vizuelnih prezentacija, propraćenih predstavljanjem odgovarajućih modela/prototipa koje su sami izradili u okviru svojih projekata. Više informacija o samoj Reviji istraživačkih projekata, kao i o cjelokupnom programu tokom Otvorenih dana nauke 2017. možete naći na sledećem linku.

Ukoliko ste zainteresovani da predstavite vaše projekte, ili znate nekoga za koga bi ovo bila sjajna prilika da svoje ideje i inovativan način razmišljanja predstavi široj javnosti, požurite jer prijave traju do 25. septembra! Sve informacije o konkursu i načinu prijave možete naći na sledećem linku.

OCSI vas čeka 10. i 11. oktobra da se družimo uz nove ideje i pružimo podršku novim mladim nadama Crne Gore!