PRIDRUŽI SE OMSA TIMU!

by OMSA Archive | January 9, 2021

Raspisan je Poziv za nove članove OMSA tima!

OMSA i ove godine nastavlja sa veoma ambicioznim planom rada. Razvojem kapacita pomažemo razvoj servisa organizacije kao i kvalitetnije sprovođenje projekata i ideja.

Ukoliko želite da doprineste razvoju Organizacije i podržite rad globalne mreže crnogorskih studenata, onda je ovo idealna prilika da se uključite! Iako za svoj rad nećete dobiti finansijsku kompenzaciju, dobićete priliku da naučite nešto novo, upoznate veliki broj sjajnih studenata iz Crne Gore i doprineste razvoju mreže uspješnih mladih ljudi!

Možete se prijaviti za neku od sljedećih pozicija:

 1. Koordinator/ka OMSA grupe ,, Pametnih nauka''
 2. Koordinator/ka za razvoj
 3. Projektni koordinator/ka
 4. Koordinator/ka za dizajn
 5. Koordinator/ka za marketing
 6. Editor/ka

Prijave kandidata se vrše popunjavanjem upitnika na sljedećem link-u. Dodatna dokumenta o relevantnom radnom iskustvu, potvrde o uspješno završenim projektnim aktivnostima u ime OCSI, preporuke i drugi dokumenti, će biti dodatno vrijednovani.

Važne informacije

 • Za pozicije se mogu prijaviti isključivo državljani Crne Gore.
 • Period trajanja mandata: godinu dana ili dvije godine u zavisnosti od angažmana
 • Početak mandata: 25.01.2021.
 • Probni period: 2 mjeseca
 • Rad u timu nije plaćen!
 • Nedjeljna angažnovanost, u zavisnosti od potrebe, traje u prosjeku od 5 do 7 radnih sati.
 • Detalje o svakoj od pozicija možete pronaći na sljedećem link-u.

Rok za slanje aplikacija je 20.01.2021. do 23.59h. Za sva dodatna pitanja ili nedoumice, kontaktirajte nas putem e-mail adrese:  info@omsa.me

Organizacija crnogorskih studenata u inostranstvu (OCSI) je osnovana u decembru 2011. godine i predstavlja najveću globalnu mrežu crnogorskih studenata u inostranstvu (CSI), kojih trenutno po procjenama ima oko 1300, ne računajući veliki broj njih u državama okruženja. Organizacija je uspostavljena kao platforma za efikasnu saradnju među crnogorskim studentima u inostranstvu u cilju stimulisanja profesionalne, naučne i drugih vrsta saradnje. Pored toga, OCSI aktivno radi na održavanju saradnje sa matičnom državom i njenom dijasporom.

Za prethodnih osam godina postojanja, Organizacija sa ponosom može istaći da je aktivno radila na povezivanju i promociji studentske populacije, kroz organizaciju raznih projekata i događaja, a među kojima je preko 150 događaja u okviru „Dana otvorenih vrata Ambasada“ širom svijeta u saradnji sa Ministarstvom vanjskih poslova, diplomatsko-konzularnim predstavništvima i organizacijama dijaspore. U proteklom periodu, organizovano je preko 15 zimskih i ljetnjih networking događaja (Zimska i Ljetnja Skupština), gdje su učešće uzeli, pored studenata, i predstavnici civilnog, privatnog i javnog sektora. Uz to, organizovan je i veliki broj drugih događaja i projekata, konsultacija i promocija. OCSI gaji i partnerske odnose sa vodećim državnim institucijama, kako sa Ministarstvima, tako i javnim ustanovama. Kroz svoj dugogodišnji rad, članstvo OCSI je uključivalo studente od osnovnih do post-doktorskih studija, koji danas rade u prestižnim kompanijama i institucijama širom svijeta, a dio njih i u Crnoj Gori. Organizacija nastavlja da aktivno okuplja studente koji trenutno borave na studijskim programima u preko 50 država svijeta.

Više o Organizaciji: www.omsa.me