Prirodne nauke

by OMSA Archive | February 6, 2021

Tematska grupa: Prirodne nauke

OCSI grupa prirodnih nauka namijenjena je svim mladim naučnicima i onima koji su na putu da to postanu. Prirodne nauke su opširna oblast, ali svima im je zajedničko sto kriju veliki potencijal za razvoj. Cilj grupe je umrežavanje studenata srodnih interesovanja, razmjena iskustava i novih saznanja što je u naučnoj sferi ključan faktor, a pored toga nas očekuje i dobro druženje. Bilo da se baviš biologijom, molekularnom ili nekom drugom, hemijom, fizikom, genetikom ili slično, pridruži nam se!

Anđela Kovačević, koordinatorka

Želite da se pridružite grupi prirodnih nauka?

Registrujte se na omsa.me i izaberite tematsku grupu prirodnih nauka! Ukoliko ste već registrovani, a ne pripadate našoj grupi, molimo vas da se javite na: hr@omsa.me
Ukoliko ste već registrovani za našu grupu, a nijeste dobili mail dobrodošlice, našu grupu na facebook-u možete pronaći ovdje.

Želite da znate čime se bavimo?

Pored povezivanja, naši članovi aktivno rade i na promociji znanja u oblastima naših interesovanja. Tako npr. možete pročitati neke od naših blogova.

Zanima vas šta su vakcine i kako se one proizvode? Ovdje možete pronaći naš blog o vakcinama! Informišite se, donesite prave odluke i živite duže i zdravije!

Pored toga, ukoliko ste se ikada pitali šta su to STDs, u decembru 2020. godine organizovali smo online uključivanje.... Možete pronaći ovdje.

Jedno od istraživanja koje smo takođe sproveli, bavi se i :....

Iz istraživanja...

Pored toga, naši alumnisti pomažu našim članovima da lakše pronađu posao! Tako je u okviru programa RADAR; bla bla bla...

Želite da saznate kako da studirate prirodne nauke u inostranstvu?

Studije prirodnih nauka obuhvataju... U okviru godišnjih planova, sprovodimo i aktivnosti informisanja zainteresovanih srednjoškolaca i studenata za studije prirodnih nauka... Pogledajte našu prezentaciju u okviru Sajma studija u inostranstvu!

Pored toga, u okviru programa Mreža mozgova, naši članovi daju podršku darovitim srednjoškolcima u oblastima interesovanja. Ove godine, naši članovi pružaju podršku ______, ____, a više informacija možete naći ovjde! Želite da učestvujete u ovom programu? Pratite našu stranicu u konkurs za Mrežu mozgova. Konkurs za generaciju 2021. je sada zatvoren!