PRODUŽEN POZIV ZA DELEGATE NA LJETNOJ SKUPŠTINI 2021

by OMSA Archive | June 3, 2021

OCSI produžava poziv za delegate na predstojećoj Ljetnjoj Skupštini 2021, koja će se održati krajem jula u Crnoj Gori (tačan datum i mjesto održavanja, biće poznati uskoro).

Delegat je predstavnik svoje lokalne zajednice (ili Kluba Aumnista) na OCSI Skupštini, na kojoj zastupa interese strukture koja ga je delegirala.

Prijava se vrši popunjavanjem prijave na sljedećem linku. Prijave su otvorene do 10.06.2021. u 23.59h CET.

Obavještenje (11.06.): Konkurs je produžen do petka 18.06. 2021 u 23.59h CET.

Važne infromacije:

  • Na konkurs se mogu prijaviti samo registrovani članovi OCSI.
  • Kandidati svoju prijavu dostavljaju isključivo putem prijavne forme. Napomena: kandidati koji su se prijavili putem prethodnog formulara (april), ne moraju to raditi ponovo.
  • Ukoliko zajednica ne odabere delegata, lokalni koordinator će automatski biti smatran delegatom zajednice. Isto tako, ukoliko Klub alumnista ne odabere delegata, koordinatori Kluba alumnista biće smatrani delegatima. Zajednice koje ne izaberu delegate u Skupštini, i nemaju lokalnog koordinatora, ne utiču na određivanje kvoruma za rad i nemaju pravo glasa. Ovo se odnosi i na Klub alumnista. 
  • Članovi Upravnog odbora, Borda povjerenika i Sekretarijata (seniorske pozicije) OCSI ne mogu biti delegati na Skupštini.
  • Mandat delegata je godinu dana, do sljedeće Skupštine. (za slučaj da je tokom godine neophodno organizovati vandrednu sjednicu)

Sa velikim zadovoljstvom pozivamo sve članove OCSI da se prijave na konkurs i svojim prisustvom uljepšaju i doprinesu radu Ljetnje Skupštine.

Sadržaj mogu gledati samo registrovani članovi organizacije. Niste član? Registruj se
OCSI Ljetnja Skupština 2019
OCSI Ljetnja Skupština 2020