TRADICIONALNO ZIMSKO OKUPLJANJE OCSI 2020

by OMSA Archive | December 11, 2020

Dragi članovi i članice OCSI, dragi alumnisti,

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na naše tradicionalno Zimsko okupljanje, i tom prilikom zajedno proslavimo deveti rođendan Organizacije

Ovim okupljanjem nastavljamo tradiciju u malo drugačijem svijetlu. Usljed pandemije COVID-19, nažalost nijesmo u mogućnosti da se uživo okupimo i diskutujemo o  daljim planovima za budućnost, ali to nas neće spriječiti da ovaj poseban dan ipak obilježimo našim prvim velikim online okupljanjem

Nakon nekoliko kratkih obraćanja, za sve prisutne biće organizovan speed networking događaj gdje ćete imati priliku da se družite, sretnete neka stara i upoznate nova lica koja studiraju na svim krajevima  svijeta.

Prijave su, iz organizacionih razloga, otvorene do 25.12.2020 (23.59h CET). Detaljne informacije i registracioni formular možete pronaći u nastavku!

[um_loggedin show_lock=yes lock_text="Sadržaj mogu gledati samo registrovani članovi organizacije. Niste član? Registruj se"]Okupljanje će se održati 28. Decembra u 18h. Log in informacije za Zoom će vam biti dostavljene pred sami event.

Agenda

18.00h - otvaranje Zimskog okupljnja i obraćanje Katarine Gačević, Generalne sekretarke OCSI

18.10h - obraćanje Dimitrija Jovićevića, predsjednika Upravnog odbora OCSI

18.15h - obraćanje Nikoline Martinović i Adrijane Agović - predsjednice, odnosno zamjenice predsjednice Skupštine OCSI

18.30h - speed networking event 4x10min

19.15h - poziv za učešće u OCSI humanitarnoj akciji

19.20h - zatvaranje Zimskog okupljanja

Registraciona forma

Za više informacije, pišite nam na: info@omsa.me[/um_loggedin]