Ljetnja Skupština 2021

by Dimitrije Jovićević | June 11, 2021

Upravni odbor obavještava OCSI zajednicu da su se predsjednica i zamjenica predsjednice Skupštine povukle sa svojih pozicija i u pisanoj komunikaciji obavijestili Upravni odbor, Sekretarijat i Bord povjerenika o svojim odlukama. Upravni odbor je, u skladu sa Statutom, preuzeo sve neophodne korake kako bi se obezbijedilo organizovanje Ljetnje skupštine 2021.

Sjednica će biti organizovana krajem jula u hibridnom formatu, a materijali i dnevni red će biti naknadno dostavljeni. UO još jednom podsjeća svo članstvo da se u skladu sa izmijenama Statuta iz 2020. biraju delegati za učešće na sjednici, koji će formalno predstavljati geografske zajednice/Klub alumnista, dok je svo članstvo dobrodošlo da učestvuje u radu Skupštine i uzme učešće u svim diskusijama tokom sjednica. Za one članove i alumniste koji ne budu u mogućnosti da prisustvuju sjednici u Crnoj Gori, biće obezbijeđeno online učešće. 

UO takođe obavještava OCSI zajednicu da će konkursi za predsjednika/cu Skupštine i zamjenika/cu predsjednika/ce Skupštine biti uskoro otvoreni.